Ditët e kujtesës për viktimat e diktaturës, Vlahutin: Nuk ka drejtësi pa të vërtetën, pa fakte

223

Ambasadorja
e Bashkimit Europian në Tiranë, Romana Vlahutin deklaroi se krimet gjatë
diktaturës komuniste meritojnë njohje të plotë.

Në kuadër të ‘Ditët së kujtesës’ për viktimat e regjimit të
diktaturës diplomatja e BE theksoi se këto janë çështje të drejtësisë në
tranzicion.

“Krimet gjatë diktaturës meritojnë njohje të plotë. Nuk ka
drejtësi pa të vërtetën dhe pa fakte”, pohoi Vlahutin.