Bisedimet me Greqinë për detin, zbulohen emrat e disa prej negociatorëve

417
Zbulohen emrat e negociatorëve për çështjen detare mes Shqipërisë dhe Greqisë. Mësohet se në këtë rol do të jenë Armand Skapi Arsen Mullai dhe Viktor Doda. 
Po ashtu, negociator do të jetë gjeneral major Ylber Dogjani, Komandat i Flotës Detare, Artur Meçollari nga Ministria e Mbrojtjes si dhe zv/drejtoresha e policisë Aida Hajna.