Avokati Altin Goxhaj: Do të denoncojmë në Washington sabotimin e KLP nga Soros me 9 mln $ e USAID që Prokurorin ta zgjedhë Edi!

157
Nga Levizja AntiSoros

Levizja AntiSoros mgjth sabotimin që po na bën Luli, do të informojmë Kongresin Amerikan se si u përdorën 9 milionë $ e USAID për Sorosin për të blloku KLP që Prokurorin ta zgjedhi Edi!
Ka 2 muaj që Trump emëroi drejtuesit Trumpist të DASH për Evropën! Kanë 2 muaj që po arrestohen në çdo shtet të Evropës qindra trafikantë shqiptarë dhe jo më kot plasi bomba Tahiri!
Ndaj dhe Soros bllokoi KLP që KryeProkurorin ta emërojë Edi! Ndaj janë në të njëjtën varkë edhe Lu dhe Vlahutin se po vje Cunami Trump! 
Ndaj dhe varkari Luli, gruja e Edit, ndodhet në të njëjtën varkë, dhe ndaj nuk e denoncon (dhe i ka dhënë urdhër gjithë PDsë) rrjetin Soros për bllokimin e KLP sps Oktapodit Soros do i plasnin ujërat e zeza dhe do merret vesh e vërteta!
Ndaj dhe TV (përveç Fax News TV) e kanë çensuruar këtë të vërtetë dhe dokumentat përkatës!
Por ne kemi ndërmend të bëjmë atë që s’po bën PD (mgjths gjoja ka kompani lobimi në USA):
Levizja AntiSoros do të informojë Kongresin Amerikan se si me 9 milionë dollarët e taksapaguesve amerikanë që ka dhënë USAID për shoqatën sorosiane të Delina Ficos së Soros EWMI (East-West Management Institute) për angazhimin e shoqërisë civile për Reformën në Drejtësi u sabotua proçeci i ngritjes së KLP që PPP (Prokurorin e Përgjithshëm të Përkohshëm) ta zgjedhi Edi për të krijuar një mur për tu mbrojtur nga Cunami Trump! 
Me këto 9 milionë $ të taksapaguesve amerikanë indirekt po sponsorizohet edhe fushata e egër sorosiane antitrump në Shqipëri madje dhe ky debati i panevojshëm publik nga klyshët e Soros për Palestinën që synon interferimin fetar në rritjen e antiamerikanizmit dhe krijimin e një çarje me partnerin bazë strategjik të Shqipërisë SHBA! Sipas porosive të 3 javëve më parë nga Alexander Soros: RRISNI ANTIAMERIKANIZMIN QË TË MBROHEMI NGA CUNAMI TRUMP!!!