Margot Robbie konfirmon xhirimet për filmin e ri, “Harley Quinn”

466
Duhet pranuar se Harley Quinn, luajtur nga Margot Robbie, ishte personazhi më interesant në filmin “Suicide Squad”.
Ndjeshmëria e saj i solli një ajër të ri karakterit dhe ishte thjesht argëtues. Duke rezultuar një sukses i tillë, nuk është çudi që Warner Bros ka vendosur që Harley të ketë vetë filmin e saj. Kjo është një e tërë komplet ndyshe që ka dy vjet nën produksion sipas vetë Robbie-t, që do të luajë karakterin në fjalë. “U bënë kohë që po punoj për këtë projekt totalisht të ndarë nga i mëparshmi. Këtu askush nuk e di ç’do të ndodhë një çast më pas dhe di se që të gjithë mezi e kanë pritur rikthimin e Harley-t në ekran” Kjo paraqitje e Margot Robbie me Harley-n, do të jetë tjetër gjë nga filmi “Joker” ku ajo luan krah Jared Leto-s. Princi klloun i Gotham dhe dashuria e tij do të ripërtërijnë romancën e tyre dhe “historinë kriminale të dashurisë” në vazhdimin e Suicide Squad.

28425UNILAD-imageoptim-harleyquinn.jpg