Arian Galdini: Shqipërisë i duhen zgjedhje të parakohshme

263
Arian Galdini, kryetari i Partisë për Liri Demokraci dhe Etikë, në intervistën për gazetën “Telegraf” shpjegon se keqqeverisja, hiqet nga shpina e popullit vetëm me zgjedhje të parakohshme, sepse kryeministri, edhe pse e kupton që ministrat e tij sillen arrogant dhe janë të korruptuar, nuk i heq, por bëhet avokat i tyre. Zoti Galdini pohon se ky parlament i inkriminuar nuk mund të bëjë dot reformën në drejtësi. PLDE, si parti e re, do të sjellë një frymë ndryshe në politikëbërjen shqiptare, sepse, siç thotë zoti Galdini “Për fat të mirë pothuajse të gjithë ne që jemi ekipi nismëtar i LDE, jemi njerëz të lirë, të papërlyer me pushtetet, krimin, korrupsionin, a çdo lloj ligësie që ka ndodhur në këtë vend. Asnjëri nga ne, nuk ka përfituar kurrë nga ndonjë parti, pushtet a politikan.
Të plotë shkrimin mund ta lexoni nesër në Gazetën Telegraf…