Zgjidhni një letër tarot dhe zbuloni fatin tuaj në dashuri

293

Letrat tarot kanë ekzistuar që në Mesjetë dhe pavarësisht kohës së kaluar ato nuk e kanë humbur rëndësinë e tyre edhe sot. Ato janë në gjendje të lexojnë magjikisht të ardhmen dhe të parashikojnë me saktësi fatin e njeriut.

Tri letrat do të përshkruajnë situatën tuaj aktuale nga pikëpamja e dashurisë dhe do të japin të dhëna për të ardhmen e afërt. Shikojini me kujdes dhe zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë.

1

Nëse keni zgjedhur letrën nr. 1:

Kjo letër do të thotë sukses në marrëdhëniet e dashurisë. Gjithçka është në duart tuaja, gjëja kryesore nuk është që të mbeteni të papunë. Tani është koha ideale për të forcuar marrëdhënien. Kjo letër përfaqëson udhëheqjen, kujdesin dhe virtytin. Për të marrë një shoqërues besnik në jetë, besoni ndjenjat tuaja. Tregoni sa e rëndësishme është marrëdhënia për ju. Në marrëdhënie ju jeni një lider dhe zhvillimi i mëtejshëm i tyre varet nga ju. Për ata që janë beqarë së shpejti do të takoni një njeri që do t’ju japë ndjenja të sinqerta. Letra shpesh nënkupton një shtim të shpejtë të familjes.

2

Nëse keni zgjedhur letrën nr. 2:

Ju do të jeni shumë me fat në dashuri. Nëse keni qenë në një marrëdhënie me një person për një kohë të gjatë do të gjeni se e doni atë më shumë se sa mendoni. Nëse jeni vetëm, një kalorës do pushtojë zemrën tënde shumë shpejt. Gjëja kryesore është të besosh në sukses dhe të mos i kushtosh vëmendje pengesave, mund të tejkalosh gjithçka. Në rastin tuaj, letrat tarot të dashurisë janë më të suksesshme.

3

Nëse zgjidhni letrën nr. 3:

Është koha për të vënë në zbatim planet që keni bërë. Përdorni të gjitha avantazhet tuaja dhe kapërceni shokun tuaj shpirtëror. Zgjedhja e kësaj letre do të thotë që tani mund t’i realizosh të gjitha ëndrrat tuaja romantike. Për këtë ju keni vullnet të mjaftueshëm dhe shkathtësi. Fati juaj është afër jush dhe ju i kushtoni vëmendje mirëqenies.