Delfini noton krah notarit në oqean

201

Një notar i cili vendosi të lundrojë me shpejtësinë e një barke me motor ka vënë re se ishte duke u ndjekur nga një delfin. Duket se delfini ‘është impresionuar’ nga ky notar i cili lëvizte me shpejtësinë e tij nën ujë dhe ndaj e ka ndjekur gjatë lundrimit. Dhe ata lundruan së bashku gjatë gjithë ditës.

Nuk është i vetmi rast ky. Miqësia e delfinëve me njerëzit njihet. Janë kafshë të dashura që nuk ngurrojnë të afrohen sapo shohin njerëz në det apo oqean./ dailymail.co.uk

Dolphin swims next to man in the ocean

This dolphin made a new friend! 🐬 🐬

Gepostet von Daily Mail Video am Samstag, 13. Juli 2019