Telefoni i ri “Transformer” kthehet në tablet

192
Nëse ju pëlqen të keni një telefon me ekran të madh, por të përshtatshëm për ta mbajtur në xhep, kjo paisje mund t’ju vijë në ndihmë.
Microsoft është duke punuar për të krijuaj një celular që paloset dhe kthehet në tablet. Projekti u paraqit disa ditë pasi The Korea Herald zbuloi lajmin për Samsung dhe LG që po planifikojnë diçka të ngjashme për këtë vit. Patenta e Microsoft e përshkruan si një paisje fleksible dhe të përshtatshme për të zënë pak vend. Një risi kjo për teknologjinë frymëzuar pak nga modeli i celularëve Motorola me palosje që përdoreshin në vitet 90’.