Khloe Kardashian topless në setin fotografik

166
Khloe Kardashian ekspozon fizikun e saj në formë në një set fotografish. Ndërsa libri i parë i 31-vjeçares flet për historitë e saj personale për peshën, dhe luftën për imazhin e vetes, tani duket qartë se sa motra e Kim Kardashian ka përparuar. Këtë javë, Khloe i ka qëndruar pranë ish-bashkëshortit të saj, basketbollistit Lamar Odom, i cili një javë më parë u gjet pa ndjenja në një dhomë hoteli.