Ja sa duhet të prisni për të kryer marrëdhënie seksuale pas lindjes

244
Me siguri meshkujt e presin këtë kohë me padurim pasi duan seks pasionant me bashkëshortën por duhet të bëjnë kujdes.
Dhe një ndër pyetjet që nënat e reja i mundon pasi sjellin në jetë fëmijët e tyre, është pyetja se kur mund të kryejnë sërish marrëdhënie seksuale. Dhe këshilla më e mirë për këto nëna është që të pakten duhet presin deri në 6 javë për ta rimarrë veten. Por ndodh edhe që ju duhet më shumë kohë për të rimarrë veten plotesisht si dhe anasjelltas, mund ta marrin veten më shpejt.
Por nëna pas 6 javësh mund të nisni aktivitetin seksual normalisht!