Ishulli Gaia në detin Jon në plan për tu blerë nga çifti Brad-Angelina

267
Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë gati të blejnë një ishull të tërë për të shijuar detin dhe relaksin larg syve të fotografëve dhe personave të padëshiruar. Bëhet fjalë për ishullin e Gaia, (Sofia Island) i cili ndodhet në arqipelagun grek të Echinadi, në detin Jon.
Çmimi për të blerë këtë pjesë toke në Mesdhe është 4.7 milionë dollarë. Sipërfaqja e ishullit është 43 hektarë dhe në të mund të ndërtohen disa vila gjigante. Mësohet se tratativat për blerjen e këtij ishulli kanë si synim shijimin e pushimeve të qeta familjare.