Sarandë, zbulohet arsenali i municioneve ushtarake

279

Në qytetin e Sarandës janë zbuluar municione luftarake në një banesë të braktisur në lagjen nr. 2 të qytetit. 

Municionet që përfshinin 4 granata dhe 7 ndezës granate, u gjetën nga forcat policore rreth orës 10.00 të së mërkurës. 

Personat përgjegjës ende nuk janë identifikuar, ndërkohë që policia po punon për zbardhjen e ngjarjes.