Incident gjatë ndeshjes Memaliaj-Tepelenë, lojtarët godasin arbitrin

    163

    Një incident është shënuar gjatë ndeshjes Memaliaj-Tepelenë. Mësohet se lojtarët kanë goditur arbitrin që drejtonte ndeshjen. Bëhet e ditur se pre i sulmit ka mbetur Robert Shoshaj. Ndërkohë, nuk dihen ende arsyet se pse lojtarët janë irrituar dhe kanë sulmuar arbitrin. Sakaq, kjo nuk është hera e parë kur në fushën e gjelbër ka shfaqje të tilla