Fiqërete Shehu në gjyq: Burri im, Mehmmet Shehu, pjesë e agjenturës, do vriste Enverin

443

Mehmet Shehu, burrë shteti, apo pjesë e nomenklaturës komuniste  si bashkëpunoi gruaja e Mehmetit me hetuesinë

Para pak kohësh, gjatë konferencës së shoqatës “Mallakastra”, për figurën e ish kryeministrit Mehmet Shehu, u diskutua shumë lidhur me figurën e ish kryeministrit shqiptar, Mehmet Shehu, për të cilin ende nuk është zbardhur e vërteta, nëse fundi i tij ishte vrasje, apo vetëvrasje. Gjithashtu, para disa javësh një aktivitet tjetër për figurën e Mehmet Shehut, i dha një projeksion më të qartë ndriçimi, mundësisë për të parë figurën e tij, përmes fakteve. Por në të njëtën, ditë intelektualët që nuk kanë ndonjë vlerësim për të, u deklaruan kundër. Kështu, nëse në grupin e mbështetësve të Mehmet Shehut bëjnë pjesë figura të njohura si Pëllumb Xhufi, Fatos Klosi, Sabit Brokaj, etj, në grupin kundërshtar ndodhen disa analistë dhe intelektualë që e konsiderojnë Mehmetin, si një ingranazh të diktaturës.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf