Shqiptarët e dehur bëjnë lëmsh qytetin italian

266

Një grup shqiptarësh të dehur u përleshën me njëri-tjetrin në mesnatë në sheshin ‘Eroi’ Sanremesi në Sanremo të Italisë, duke sjellë ndërhyrjen e policisë dhe të urgjencës.

Sherri u shkaktua me shumë mundësi për arsye banale, si rezultat i pijes.

Policët në vendngjarje u përpoqën të qetësonin gjakrat e më pas identifikuan protagonistët.

Nuk pati asnjë person të lënduar dhe çështja mund të ndiqet nga shteti vetëm nëse do të ketë padi të ngritura nga pjesëmarrësit.