Ja 10 punët më të dëshiruara për 2015

226
Edhe pse kemi hyrë në gjysmën e dytë të vitit 2015, një sugjerim i “CareerCast” mbi punët më të mira. Faqja e internetit që merret me hulumtimet e punëve ka renditur 200 punë në total bazuar mbi “të ardhurat, perspektivën, faktorin mjedisor, stresin dhe kërkesat fizike”.
Punët më të mira për 2015 janë konsideruar:
Ekspert sigurimesh
Otolog, audiolog
Matematicien
Staticien
Inxhinier biomjekësor
Shkencëtar të dhënash
Higjienist dentar
Inxhinier programesh kompjuterike
Terapist profesionist
Analist i sistemeve kompjuterike