Hapet një restorant tjetër nudo, pas suksesit në Londër

252

Spanja është duke hapur një restorant nudist në janar, i
pari i këtij lloji në këtë vend.

Restoranti do të hapet në ishullin Tenerife. Hotelieri
dhe restauratori italian Tony de Leonardis është truri i këtij biznesi të
guximshëm. Ai u frymëzua nga një restorant i ngjashëm në Londër, “The Bunyadi”,
ku klientët ushqehen të zhveshur.

“The Bunyadi”, i hapur vetëm në mbrëmje, ka tërhequr me
rreth 50.000 mysafirë gjatë tre muajve të verës.

Ndërsa, restoranti “San Isidro” në Spanjë pritet të hapet
në 20 janar 2017. E megjithatë, raportohet se rezervimet janë të shumta