Një zjarr i madh ka rënë në një zonë pyjore në Kondoospotti.

Zjarri deri më tani ka djegur një pyll me pisha të dendur dhe po i drejtohet në fshatrave Kondotispotis dhe Stavrosit. Autoritetet kanë filluar evakuimin e banorëve për të shmangur një tragjedi tjetër të mundshme.

  • Në zonë kanë mbërritur rreth 50 forca zjarrfikëse dhe katër helikopterë për përforcime nga ajri.