#7990592 Disney star Demi Lovato grabs water and gas in Sherman Oaks, CA on October 7, 2011 where looked less than enthused to be caught without makeup. Fame Pictures, Inc - Santa Monica, CA, USA - +1 (310) 395-0500
Sigal

Demi Lovato ka ndërprerë seancat e rehabilitimit të enjten (9 gusht) dhe është nisur për në Chicago. Burime për TMZ zbulojnë se ajo nuk ka hequr dorë nga dëshira për të larguar vesin e drogës, pasi udhëtimi është organizuar nga mjekët.

Ajo ka shkuar atje për tu bërë më e matur dhe e shëndetshme. Thuhet se Demi dhe nëna e saj arritën në Chicago të premten (10 gusht) rreth mesditës dhe udhëtimi u bë me avionin privat që ka.

Këngëtarja do të vizitojë një psikiatër që do përmirësojë shëndetin e saj  mendor, mirësjelljen dhe mirëqënien. Ajo do të qëndrojë në Chicago për disa ditë dhe më pas do kthehet neë qendrën e rehabilitimit ku ka qenë që prej të shtunës së kaluar.

Kujtojmë se Demi është në këtë gjendje pasi kaloi në mbidozë droge muajin e kaluar.