Shpallen fituesit e universiteteve me formularin A 3, ja lista e emrave

113

TIRANE – Ministria e Arsimit dhe Sportit ka shpallur listën e fituesëve në universitet për fazën e dyrë të aplikimit.

Kandidatët që kanë emrat në këtë listë duhet të paraqiten pranë sekretarive mësimore të fakulteteve për të kryer regjistrimin për të vazhduar më pas procesin mësimor për vitin akadamik 2014-2015. Sipas Ministrise se Arsimit, jane rreth 2500 vende te lira ne universite.

Për të parë emrin në këtë listë 

http://www.arsimi.gov.al/files/userfiles/msh/2014/A3/FITUES_RAUNDI_II.pdf