Zbulohen dokumentet false që përdorte Gjergj Cukali

825
Kjo që shihni më poshtë është pashaporta e Gjergj Cukalit. Por ky i fundit lëvizte lirshëm si brenda ashtu dhe jashtë vendit nën identitetin Ergi Hoxha, që prej majit të vitit 2012. Këto që shihni më poshtë janë dokumentet false që përdorte Gjerg Cukali, kreu i një grupi kriminal që shpërndante drogë në kryeqytet. Siç shihet ai përdorte një kartë identiteti dhe leje drejtimi automjeti me identitetin Ergi Hoxha, që prej majit të vitit 2012. Dokumentet iu gjetën Cukalit gjatë arrestimit nga policia. Bashkë me 15 persona të tjerë të arrestuar tashmë nga policia ai akuohet për trafik kokaine, ndërkohë që mbi të rëndojnë edhe akuza për falsifikim të dokumenteve.