Tjetër lëkundje tërmeti në vend, sa ishte magnituda dhe epiqendra

324

Një tjetër lëkundje tërmeti me magnitudë 3.2 eshte ndier para disa minutash, ne oren 12:31.

Me thellesi 10 km, lekundja e ka pasur epiqendren 26 km larg Tiranes.

Kjo eshte lekundja e radhes me magnitude mbi 3, pas termetit te forte te 21 shtatorit me magnitude 5.8.