Prof. Dr. Arben Malaj: Modeli i një përkushtimi për njerëzit dhe me njerëzit

231

Nga Prof.Dr. Arben Malaj:

Ministri I akuzuar per tentative per blerje influence mediatike me projekte publike dha menjehere doreheqjen. Kancelari kerkoj zgjedhje te parakohshme sepse vleresoj se ishte demtuar rende kredibiliteti publik I qeverise se tij. Fushata elektorale po behet pa skenografi teatrale, pa shpenzime te pa justifikueshme, pa tapet, pa karrike dasmash, pa rreshta simetrik si riprodhim te amfiteatrave te democracise se drejteperdrejte, pa sunduar me ore te gjata mediat kombetare, por dpd dhe njerezisht me njerezit e thjeshte te vendit te tij. Hipokrizia, luksi shpenzimeve, pushtimi I mediave kombetare per zgjedhjet vendore, arrogance, prania e tepruar policore mund te te sjellin ne pushtet por jo per njerezit e thjeshte te vendit tende. “Cfare te mbjellesh do te korresh” ku ka shume pak grure dhe pafundesishte kashte. Mirenjohje mencurise se popullit tone.