Studentët kanë paralajmëruar sërish protestë ditën e nesërme, edhe pse qeveria u tërhoq sot nga VKM-ja.

Studentët do të kërkojnë arsim të lartë falas për të gjithë studentët që janë duke e ndjekur aktualisht Universitetin si dhe për ata që do të vijnë vitet e ardhshme.

Është për të ardhur keq që në Shqipëri arsimi publik kushton 4 herë më shumë se në vendet e tjera të Europës.

Ndërkohë që sot pas proteste studentët dhënë një shembull qytetarie, duke pastruar rrugët nga sendet e hedhura.

Protesta ditën e nesërme do të jetë në orën 10:00.