Gjithë specialët e policisë së shtetit në Elbasan, bilanci, disa të shoqëruar

226

Ashtu siç e paralajmëroi mëngjesin e sotëm forcat RENEA dhe FNSH kanë zhvilluar një superaksion në qytetin e Elbasanit, ku janë kryer dhe disa shoqërime në mesin e anëtarëve të fisit Çapja.

Në mes personave të shoqëruar është edhe Ardjan Çapja.