Zjarret nuk kanë të ndalaur. Një tjetër vatër zjarri është përhapur një zonë me ullishte në zonën e Peshtanit dhe Cakranit në Fier.

Zjarri ka rënë në vendin e quajtur kthesa e Shkozës.

Zjarrfikësja ndodhet në vendngjarje.

Sipas informacioneve zjarri është përhapur me shpejtësi për shkak të erës së fortë dhe terreni i vështirë po pengon shuarjen e flakëve