Sigal

Një zjarr ka rënë pranë plazhit të Gjeneralit në Kavajë dhe siç raportohet rrezikohen disa banesa. Mësohet se zjarri ka rënë në një masiv pyjor në fshatin Bardhorë. Ndërkaq kreu i Bashkisë së Kavajës ka kërkuar ndihmë nga Tirana.

“Nevojitet ndihmë nga Tirana”, është shprehur ai.