Një makinë ka rënë nga një lartësi e konsiderueshme në rrugën e Dajtit, mesnatën e 18 korrikut.

Si pasojë e rënies janë plagosur lehtë katër persona me iniciale: D. H.,O. Z., A. P., dhe V. T.

Të gjithë të lënduarit u dërguan menjëherë drejt spitalit dhe ndodhen nën kujdesin e mjekëve.

Njoftimi i Policisë

Më datë 19. 07. 2018, në rrugën e Dajtit, mjeti me drejtues D. H., ka rënë nga lartësia ku janë dëmtuar D. H., dhe pasagjerët O. Z., A. P., dhe V. T., të cilët u dërguan në spital nën kujdesin e mjekëve.