Çaji i përshtatshëm në bazë të grupit të gjakut

247
Grupi i gjakut 0
Acidet e stomakut shpesh shqetësojnë njerëzit me këtë grup gjaku. Është e rekomanduar që ju të pini çaj xhenxhefili dhe çaj jeshil.

Grupi i gjakut A
Njerëzit me këtë grup gjaku janë shumë analitikë dhe emocionalë. Ata janë të prirur për gjendje stresuese. Do t’iu bënte mirë çaji i jaseminit, ai i trumzës dhe çaji jeshil.

Grupi i gjakut B
Të gjithë ju me këtë lloj gjaku keni një metabolizëm të ngadaltë. Kjo ju bën të prirur ndaj sëmundjeve kronike. Këshilla për ju është të pini çaj mali dhe çaj limoni.

Grupi i gjakut AB
Ju duhet të përqendroheni më shumë në lloje të veçanta të çajit të gjelbër dhe nenexhikut. Një zgjedhje ideale është një përzierje e nenexhikut dhe çajit jeshil.