Shqipëri-Francë bën bashkë legjendat kuqezi

346

Ndeshja Shqipëri-Francë ka bërë bashkë legjendat kuqezi. Ervin Fakaj, Foto Strakosha, Altin Haxhi, Geri Çipi, Erion Bogdani, Ervin Skela, Klodian Duro, Alban Bushi, Igli Tare dhe Florian Myrtaj kanë shfrytëzuar këtë ndeshje të rëndësishme për Shqipërinë, jo aq në aspektin futbollistik, për t’u bërë bashkë dhe për të kujtuar kohët e vjetra. Dikur, me lojën e tyre kanë bërë shumë krenar qindra tifozë kuqezi, e ndërsa sot shumë prej tyre tashmë janë në poste drejtuese.