Ndeshja Shqipëri-Francë, paralizon trafikun

485
Sigal

Shqipëri-Francë ka paralizuar jo vetëm kryeqytetin, gjithçka është në funksion të këtij takimi dhe inaugurimit të stadiumit, por dhe një pjesë të mirë të rrugëve që të dërgojnë në Tiranë.

Radhë kilometrike dhe trafik i rënduar janë shfaqur në të dy krahët, në hyrje dhe në dalje të Rinasit. Të shumtë janë tifozët nga qytete të ndryshme që janë nisur drejt kryeqytetit duke rënduar ndejshëm trafikun në aksin Kashar-Rinas dhe Fushë-Krujë-Rinas. Radha e automjeteve në pritje ka shkuar mbi 3 km.