Përfundon pjesa e parë e ndeshjes Danimarkë-Shqipëri: 0-0

379
Pjesa e parë Danimarkë-Shqipëri ka përfunduar 0-0. Kombëtarja jonë ka bërë një ndeshje të kujdesshme, duke mos u vënë në rrezik serioz asnjëherë. Ndërkohë, kombëtarja jonë ka pasur një rast të mirë me Cikalleshin dhe disa situata të favorshme, që nuk janë shfrytëzuar mirë.
Sigal