Sigal

Rusia pavarësisht lojës se dobët që e pati në pjesën e parë ka barazuar rezultatin kundër Spanjës

Ky barazim ndodhi në një moment shumë kontrovers.

Edhe pse Pique e preku topin me dorë, ai nuk e kishte parë topin nga po vinte sepse ishte pas tij.

Por, pavarësisht kësaj penalltia u akorduar dhe Artem Dzyuba barazoi rezultatin në minutën e 42’të.