Kush janë momentet më fantastike të lojërave olimpike dimërore?

817
Lojërat Olimpike dimërore kanë filluar në datën 9 shkurt në PyeongChang, Kore, dhe do të zgjasin deri në datën 25 shkurt. Pjesëmarrës janë atletë nga gjithë planeti.
Në videon më poshtë do të gjeni momentet më spektakolare të këtij kompeticioni.
Sigal