Ja kush luan për Europianin këtë të dielë

51
Sigal

Këtë të dielë luajnë Angli-Kroaci në orën 15.00. Në orën 18.00 Austri-Maqedonia e Veriut dhe në orën 21.00 Hollandë-Ukrahinë.

Ndërsa dje Wales-Zvicer 1-1,  Danimarkë-Finlandë 0-1 dhe Belgjikë-Rusi 3-0