Vazhdon protesta/ Studentët: Mos na provokoni se përndryshe…

771
Sigal

Nuk ndalon protesta e studentëve shqiptarë për kushtet që ata kanë vendosur ndaj qeverisë.

Studentët janë shprehur se nuk tërhiqen pa u plotësuar 4 kërkesat.

Thirrjet e studentëve kanë qenë që të mos provokohen nga ministria dhe nga qeveria.

‘Mos të na provokojmë sepse përndryshe do të shtojmë edhe një pikë tjetër për largimin e ministres së Arsimit dhe ata e dinë se si ikin zyrtarët e korruptuar’, janë shprehur studentët.