‘Zemra bam’ vjen nga Skivi dhe Poni

559

Skivi dhe Poni kanë publikuar këngën “Zemra bam”, të cilën e sollën të shoqëruar edhe me videoklip.

Për tekstin dhe muzikën u kujdes Edlir Begolli, ndërsa për videoklkipin “Max Production”.

Më poshtë mund ta dëgjoni “Zemra bam”, duet ky nga Skivi dhe Poni, që pritet të jetë projekt i pëlqyer gjatë kësaj vere.