Sigal

Look i ri dhe një e fejuar sekrete për Gabriel Garko, i cili ka qenë i ftuar në “Nicole Fashion Show” në Milano, duke u shfaqur me flokë të gjatë dhe të drejtë.

Dhe nuk është kjo e vetmja risi tek aktori i njohur, që sipas të mirinformuarve, ka tani një të dashur të re në krah të tij, shumë të re dhe misterioze…
foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri