Stresi dhe rënia e flokëve, si mund të kuroheni

517
Sigal

Arsyet pse bien flokët, si mund të parandalohet ky fenomen dhe si mund të trajtohet rënia e tyre

Flokët kanë një rëndësi shumë të madhe për estetikën e njeriut. Rënia e tyre është e dukshme te femrat dhe te meshkujt, por më e theksuar është te meshkujt. Po përse bien flokët? A është i mundur parandalimi i këtij fenomeni? Si mund të trajtohet rënia e tyre?

Shëndeti

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf