REUMATIZMA – Si ta kurojmë reumatizmën

359

1-Bëni dy herë në javë ushtime
gjimnastikore të lehta.
2-Merrni here pas here (një here në dy ose tre muaj) tableta multivitaminë.
3-Jetoni në ambiente që nuk janë të ftohta.
4-Bëni plazh çdo vit dhe e rëndësishme është që të shtriheni në rërën e
mengjesit dhe pasdites.
5-Pini sa më shumë earja me bime jeshile.
6-Perdorni ujë mineral.
7-Hani sa më shumë fruta me vitamine C dhe A.
8-Sa herë që ndjeheni të lodhur përdorni paracetamol ose medikamente të tjera
me përmbajtje paracetamoli.