Alarmante, OKB: 75,000 fëmijë mund të vdesin nga uria

412
Sigal

 

Derisa një pjesë ë
botës nuk dinë se çfarë të bëjë nga luksi, në Nigerisë 14 milionë njerëz kanë
nevojë urgjente për ushqim, për të jetuar në varfërinë ekstreme.

“14 milionë njerëz
kanë nevojë për ndihmë urgjente dhe 75,000 fëmijë mund të vdesin brenda disa
muajsh nga uria, në veri-lindje Nigerisë, në qoftë se atyre nuk do t’u dërgohen
ndihma”,  paralajmëroi të martën OKB.