Për artritin reumatoid, astmën, alergjinë, sklerozën dhe mëlçinë përdorni vajin e lirit

558
Sigal

Sistemi imunitar, sistemi i qarkullimit të gjakut, sistemi nervor, nyjet etj., përfitojnë nga përbërësit e vajit të lirit

Vaji i Lirit bëhet nga farat e lirit dhe liri është një lule me petale ngjyrë blu. Ky vaj natyral rekomandohet për mirëqenie dhe ushqim të trupit dhe konsiderohet të jetë burimi më i pasur në natyrë me acide yndyrore omega-3 që kërkohen për shëndetin e mirë të gati secilit sistem trupor. Vaji i lirit përmban acide yndyrore esenciale omega-6 dhe omega-9, Vitaminat B, potas, leitin, magnez, fiber, protein dhe zink, e gjithashtu ofron rreth 50% më shumë omega-3. Disa hulumtues dhe shkencëtarë besojnë se vaji i lirit mund të jetë suplementi (zëvendësuesi) më i rëndësishëm për shëndet të mirë. Gati secili sistem në trup mund të përfitoj nga vaji i lirit dhe përbërësit natyral të tij. Sistemi kardiovaskular, sistemi imunitar, sistemi i qarkullimit të gjakut, sistemi reproduktiv, sistemi nervor, nyejt e shumëçka tjetër përfiton nga përbërësit e vajit të lirit…

Shkrimin e plotë mund ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print