Ju elektrizohen flokët? Ja zgjidhja…

276
Sigal

Flokët shpeshherë pas larjes elektrizohen dhe ne e kemi të pamundur që t’ju japim formën që duam. Nëse vuani nga një problem tillë me flokë tuaj mënyra e duhur për ta eliminuar atë është përmes përdorimit të uthullës së mollës. Në një enë, përzieni në pjesë të barabarta uthull molle dhe ujë të vakët.

Lajini flokët si zakonisht dhe pasi të keni hequr tërësisht shampon dhe në fund ju përdorni si shpëlarje përzierjen e përgatitur. Uthulla e mollës përveç efektit që jep në elektrizimin e flokëve ajo u jep një shkëlqim të menjëhershëm flokëve tuaj.