Përgatitja e shurupeve për disa sëmundje nga bimët mjekësore

477
A keni bërë ndonjëherë shurupe nga bimët mjekësore? Me to mund t’i zgjidhni edhe shumë probleme shëndetësore, ndërsa i bëni për vetëm disa hapa të thjeshtë. Shurupi i bërë në këtë mënyrë është i mirë për sistemin e frymëmarrjes, veçanërisht nëse e bëni nga trumza. Ekzistojnë dy metoda të përpunimit: e ftohtë dhe e nxehtë. Ndoshta do të befasoheni që për prodhimin e kësaj pije-tretje përdoret uthulla e mollës, por kjo e ka kuptimin e vet.
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf 
Sigal