Hudhra ka si dobi të saj heqjen e peshës

688
Sigal

Një person me peshë të tepërt, padyshim ka edhe një sasi të lartë të yndyrës apo dhjamit në trup, sidomos në zonën e barkut. Krahas anës estetike, mbipesha tanimë dihet që është shkak I shumë sëmundjeve dhe çrregullimeve, duke përfshirë këtu diabetin, sëmundjet kardiovaskulare dhe sëmundje e tjera metabolike.

Sipas ekspertëve, ekziston një kurë natyrale me përbërës të thjeshtë, që luftojnë praninë e dhjamit të tepërt në trup si dhe yndyrnat e dëmshme. Mjafton të ndiqni hapat siç duhet dhe brenda një jave do t’I vëreni rezultatet. dhe shkrierjen e dhjamit në zonën e barkut.

Masa që duhet ta përgaditni përbëhet nga 12 thelpinj hudhra si dhe dy kokrra limoni. Kjo përzierje mund të pregaditet duke shtypur hudhrat, dhe pastaj të bëhet përzierja e tyre me lëng limoni.

Kjo përzierje këshillohet të përdoret tri herë në ditë pas çdo vakti të ngrënies.  KJo pije ndihmon pastrimin rrënjësor të zonës së barkut nga yndyrnat e dëmshme. Gjithshtu kjo përzierje është shumë e mirë edhe për përmirësimin e tretjes.