Forma e dorës tuaj tregon nëse vuani nga cirroza, tiroidet, zgjerimi i enëve të gjakut dhe anemia

722
Sigal

Disa sëmundje të ndryshme dhe të rënda mund t’i dalloni edhe përmes ndryshimeve që pëson shuplaka juaj

Keni shuplakë të kuqe apo gishta të ënjtur? Apo ndoshta thonjtë tuaj janë të zbehur? Disa sëmundje të ndryshme mund t’i dalloni edhe përmes ndryshimeve që pëson shuplaka juaj. Mësoni cilat…
Shuplaka e kuqe

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf