Xhelal Mziu: Kamzën e ndryshuam me punë konkrete dhe jo me fjalë e premtime boshe

118

Ish-kryebashiaku dhe Kryetari i PD së Kamzës në një status të tij, bënë krahasimet mbi punën që i ndryshuan faqen Kamzës dhe premtimeve boshe të rilindasve aktual. Edhe pse të diskriminuar nga qeverisja e socialistve dhe alergjia e tyre për Kamzën, ne mundëm që me fondet e bashkisë të bëjmë shumë rrugë, lulishte, ujsjellsa dhe lulishte për qytetarët.

Ja postimi i tij:

Çdo ditë inagurohej një rrugë, 167 rrugë ishin për vitin 2019, ose një KUZ, 70 ishin për 2019, ose një shkollë, apo kopsht, apo rikonstruksione objektesh publike, me dhjetëra familje e biznese futeshin në skemën e furnizimit me ujë, aktivitete sportive, kulturore e artistike, kishte gjallëri, kishte shpresë…
Çdo investim, shërbim, etj bëhej 100% me fondet e Bashkisë dhe zero lekë qeveria e rilindjes (bëhej diskriminim politik dhe krahinor)!
Ka 9 muaj rilindasi 6%, asnjë rrugë, asnjë kuz apo kontratë uji, asnjë shkollë, kopsht, përkundrazi rrënim të pallatit kulturës, stadiumit, tregut, rrugëve, ndriçimit…
Papunësia, varfëria ekstreme, skamja eknomike, eksodi, falimentim biznesesh, humbje e shpresës…
Qytetarët janë në udhëkryq, zgjedhjet e reja, zgjidhje për të ardhmen e qytetarëve e qytetit të Kamzës!