Xhelal Mziu në Mat:Kudo ka zhgënjim, vjedhje dhe abuzime si nga pushteti i pazgjedhur vendor, ashtu edhe ai Rilindas qendror

57
Takim me banorë të Komsisë në Mat.
Kudo ka zhgënjim, braktisje, vjedhje dhe abuzime si nga pushteti i pazgjedhur vendor, ashtu edhe ai Rilindas qendror.
Më mirë se e tha Ambasadorja Amerikane s’ka si thuhet;
Nëse doni ndryshim, votoni për ndryshim.
Nëse doni kriminelë, votoni për kriminelë.
Por ajo që bëni, duhet të përputhet me atë që thoni se doni dhe, në 25 prilli është momenti për ta dekriminalizuar me votë Shqipërinë.
Sigal