“Vrasje me pagesë” në selinë e PD. Demaskohet Lulzim Basha

270
Sigal

Përjashtimin e Sali Berishës nga grupi parlamentar i PD, Ylli Manjani e ka cilësuar si “vrasje me porosi” apo ndoshta edhe me pagesë.

Duke iu referuar logjikës së termave, Manjani, shkruan të thonë të tjerët nga jashtë shtëpisë “vrite babën se do të shpërblehesh”, kjo nuk nuk është më as psikologjike e as politike.

“Mbi teorinë politiko-psikologjike të “vrasjes së babait”.

Babai “vritet” natyrshëm kur bashkjeton me të. Kur përgjatë proçesit të rritjes brenda familjes, kupton se mendësitë nuk përputhen më.
Madje, sipas Frojdit instiktivisht babai vritet si burri i nënës. Deri këtu dakord.

Por kur të thonë të tjerët nga jashtë shtëpisë “vrite babën se do të shpërblehesh”, kjo nuk nuk është më as psikologjike e as politike.

Kjo quhet “vrasje” me porosi. Ndoshta dhe me pagesë…

Gjithmonë analizojmë konceptin sipas llogjikës së termave”, ka shkruar Manjani në rrjete