Vendimi Kolegjit Zgjedhorë, Deputeti Spahiu: LSI garante për numërimin e drejtë të votave

438
Deputeti Përparim Spahiu i Lëvizjes Socialiste për Integrim, ka reaguar pas vendimi të marrë nga Kolegji Zgjedhorë, që i dha të drejtë LSI-së për numëruesin e tretë. Sipas Spahiut, LSI është garante për një numërim korrektë të votave dhe për partitë e tjera.

Statusi i plotë
Përshëndes vendimin e Kolegjit Zgjedhor, LSI garante për numërim korrekt dhe për partitë e tjera!
Sigal